Ponedeljak - Petak: 10h - 19h

Akcije!

Akcija, cirkon keramičke krunice po ceni od 160 eura u mesecu Junu!

Želite novi osmeh kojim ćete sijati? Maštate o estetski savršenom osmehu? Cirkon keramičke krune (navlake) su najelegantnije i najkvalitetnije rešenje kada govorimo o Vašem novom osmehu.

Cirkon bezmetalna keramička krunica je najsavremeniji sistem nadoknade zuba koji se primjenjuje u estetskoj stomatologiji. Cirkon bezmetalna keramička krunica, osim funkcionalnosti, u potpunosti zadovoljava visoke estetske zahteve pacijenata. Estetika zuba i zubnih nadoknada postala je prioritet kod pacijenata. Krunice izrađene od cirkona rešavaju jedan od najvećih estetskih i zdravstvenih problema pacijenata.

  • Estetska superiornost u odnosu na metalokeramičke radove vrhunska estetika – cirkonijum oksid kao prirodni materijal je najsličniji prirodnom zubu, transparentan, čvrst i biserno bijele boje. Izrada cirkonijumskih krunica se preporučuje zbog njihovih mnogobrojnih estetskih prednosti. Zbog odsustva metala ispod keramike zub dobija transparenciju i prirodan izgled, tako da ga je teško razlikovati od drugih zuba. Odlično propušta svijetlost i stoga zubi djeluju autentično, pa ne postoji bojazan da će neko primjetiti da zub nje pirodan. Skelet od cirkona se može izraditi u svim bojama zuba, što garantuje dugotrajnost, bez pojave crnih metalnih ivica, usljed povlačenja gingive u starosti. Osmeh koji na ovaj način dobijate je apsolutno pirodan. Čvrstoća, udobnost, lakoća i neutralan ukus – pacijentu se u ustima ne javlja ukus metala, što je moguce kod metal – keramičkih nadoknada.

    Smanjuje rizik od iritacije zubnog živca - zbog male termičke provodljivosti ovog materijala i potrebne minimalne preparacije zuba. Potpuna mehanicka otpornost postize se vec s debljinom od 0,4 mm.
  • Blagotvorno dejstvo na desni tj. gingivu sa kojom dolazi u kontakt. Nepostojanje tamnih prebojenosti gingive na spoju krunice i desni koja se ponekad može pojaviti kod zuba sa metalnom podlogom.

Zbog skupog i dugotrajnog razvoja ove tehnologije, skupih CAD-CAM mašina i zbog skupog procesa proizvodnje bezmetalne krunice su skuplje od metalokeramičkih radova. Međutim, uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta, može se reći da je odnos na strani bezmetalne keramike.

cirkon keramicke krunice - akcija krunice - usluga postavljanja krunica akcija