Implantologija

Zubni implantat trajno je i najbolje rešenje ako vam nedostaju zubi. Implantati su najsličniji prirodnim zubima te se i ponašaju kao prirodni zubi. Također, vraćaju sve oralne funkcije, a njihovom ugradnjom vratit će vam se osmeh, samopouzdanje i podići kvaliteta života.

Najbolje rešenje u slučaju nedostatka jednog ili više zuba, predstavljaju upravo zubni implanti.

Šta su zubni implanti?

Implanti se ugrađuju u viličnu kost, preuzimaju ulogu korena zuba, nakon čega se pristupa protetskom zbrinjavanju odnosno izradi krunica, mostova ili proteza na implantima.

Poslednjih 50-tak godina implantologija je doživela veliki tehnološki napredak, tako da danas praktično nema nerešivog problema, tj. pacijenta kome se ne može ugraditi implantat.

Sve veći broj pacijenata odlučuje se na ugradnju zubnih implanata jer time ujedno i izbegavaju brušenje zdravih okolnih zuba, a na mestima gde ranije nije bilo moguće izraditi krunicu ili most sada dobijaju fiksni rad koji će im pružiti najpribližniji osećaj prirodnih zuba.

Nudimo vam kvalitetnu i brzu uslugu, na vama je samo da nas kontaktirate, zakažete pregled i dozvolite da vam priuštimo osmeh u kome ćete potpuno uživati